Ten Blogs (Gastartikel)

Ik ben Laura van http://www.ikheetlaura.wordpress.com/ en vandaag schrijf ik een gastartikel voor mycrazyten (Annelore). Ook schijft zij een gastartikel op mijn blog. Vandaag ga ik het hebben over mijn top tien blogs. En dan niet vooral de hele bekende blogs, maar juist de wat kleinere blogs.

1. http://sabrinaputri.nl/
sabrinaputri
Bron afbeelding
Dit is de blog van Sabrina, ze maakt YouTube video’s en heeft dus ook een blog. De artikelen zijn steeds verschillend, en ik vind het heel handig dat ze ook al haar nieuwe video’s op haar blog plaatst. Ook heeft ze gastbloggers die af en toe voor haar bloggen. Dit zorgt voor vind ik een leuke afwisseling. Haar kledingstijl vind ik ook leuk, en uit haar smashbook inspiration video’s haal ik veel inspiratie voor mijn eigen smashbook.
2. http://thedutchiedesigner.blogspot.nl/

Daphne schrijft hele leuke artikelen vind ik persoonlijk. Ze doet instagram updates en DIY dingetjes. De artikelen spreken me gewoon heel erg aan om te gaan lezen. Ook heeft ze mooie foto’s op haar blog waardoor het totaalplaatje nog veel mooier wordt.
3. http://craft-and-create.blogspot.nl/

Bron afbeelding
De blog van Irma ziet er prachtig uit, er is echt veel tijd in gestoken denk ik. Haar artikelen vind ik heel erg leuk. Ze is heel creatief en heeft hele leuke foto’s. Ze heeft ook een Liebster award ontvangen, een soort award voor kleinere blogs zodat ze meer in de spotlights staan, cool!
4. http://www.bellamandy.nl/

Dit meisje/deze vrouw is heel erg mooi en maakt hele originele artikelen. Bijvoorbeeld het artikel over bizarre, gekke, bijzondere, originele webshops. Ook heeft ze een hele mooie lay out. Vooral haar banner, wow!
5. http://www.simplyemily.nl/

Hele mooie foto’s op deze blog van bijvoorbeeld outfits of andere dingen. Ook schrift ze artikelen over dingen waar ze naar toe is geweest zoals bijvoorbeeld de dierentuin. Haar blog bestaat al sinds september 2013.
6. http://lautjuhslife.blogspot.nl/

Bron afbeelding
Op de blog van Laura komt bijna elke dag weer een uitgebreid artikel. Bijvoorbeeld over lifestyle, beauty, muziek en films. Van alles wat! Haar blog bestaat nog helemaal niet lang, maar er zijn wel al veel artikelen op verschenen.
7. http://theweekendmonster.wordpress.com/

Bron afbeelding
Een hele leuke blog met dingen zoals wekelijkse nail-updates en inspiratie posts. Met Andie doe ik (Laura) ook vaak een ‘collab’ waarbij we af en toe een artikel voor elkaar schrijven. Je zou zeker eens op haar blog moeten kijken!
8. https://depuurescapistischeschrijversclub.wordpress.com/
Dit is de blog van ‘Perry Fletcher’. Ik kan niet echt uitleggen hoe of wat, dit moet je zelf maar lezen. Het is echt iets voor iemand die van schrijven houdt.
9. http://hetbabbelhistorie.blogspot.nl/

Bron afbeelding
Ilse (18) schrijft over allerlei verschillende dingen. Ze heeft een hele mooie banner en goed verzorgde artikelen. Met bijvoorbeeld mooie foto’s. Ze heeft erg originele artikelen die haar blog helemaal eigen maken.
10. https://mycrazyten.wordpress.com/

 Als laatste de blog waarop je nu kijkt:) Ik vind de blog van Annelore heel erg leuk en origineel<3

3 gedachtes over “Ten Blogs (Gastartikel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s